Február 5-től a Target Média értékesíti a Trend  FM 94.2 felületeit

 

Budapest, 2019. február 5. – A Trend FM 94.2 rádióval bővült a 90.9 Jazzy-t és  a Klasszik Rádió 92.1-t értékesítő Target Média portfóliója. A három budapesti regionális rádió együttesen erős budapesti lefedettséget nyújt, és a magasabb vásárlóerőt képviselő AB státuszú hallgatókat éri el.

 

90.9 Jazzy Rádió 2007. február 14-én indult, és 2019-ben ismét megnyerte a frekvenciahasználati pályázatot 7+5 évre. Az egyetlen magyarországi jazzrádió, nevének megfelelően a jazz és társműfajainak szórakoztató és érthető darabjait játssza. Nincsenek bulvárhírek, elsődleges szerepet kapnak a gazdaság és a közlekedés főbb hírei. Napközben (10-16 óra között) minimális a szövegarány, hétvégenként életmód magazin műsorok (egészségmegőrzési magazin, média magazin, különféle jazz műsorok) színesítik a műsorstruktúrát.

 A Klasszik Rádió 92.1 Mozarttól a filmzenékig szórakoztató, élményt nyújtó, értéket adó és befogadható zenékkel várja hallgatóit 10 éve. Műsoridejének 88%-ban zenét sugároz, melyet politikamentes magazinműsorok egészítenek ki.

A Trend FM 94.2 (korábbi nevén Gazdasági Rádió) 2003 óta működik. Fő profilja a gazdaság, azonban kulturális és sporttematikájú műsorokat is sugároz. Zenei kínálatát a mainstream vonulattól eltérő, különleges zenei világ jellemzi.

„Biztos vagyok benne, hogy a fővárosban és környékén élők nagyrésze megtalálja ezen a három frekvencián és a rádiók online felületein is kedvenc zenei stílusát, érdekes és tartalmas beszélgetésekkel, interjúkkal fűszerezve. Kiemelkedő lehetőséget nyújt ez a portfólió az AB státuszú és az értelmiségi, diplomás célcsoport elérésére, a korábbiaknál célzottabb, költséghatékony módon.” – mondta el a Budapest First Class rádiós együttműködés kapcsán a Target Média tulajdonosa, Nagy Tamás.

 

További információk:

 

Varga Ramóna

értékesítési vezető

varga.ramona@targetmedia.hu