Rólunk mondták

Boiron Hungária Kft.

Divinyi Zoltán - Marketing igazgató

„Visszatérő hirdetők vagyunk  a Jazzy és a Klasszik Rádiónál, melynek több racionális oka is van. A rádió munkatársaival mindig könnyű volt együttműködni. A kreativitás, a rugalmasság és a profizmus jellemzi a kapcsolattartóinkat. Minden esetben megkeresték a számunkra legmegfelelőbb hirdetési lehetőségeket, mellyel a leghatékonyabban és leggazdaságosabban érjük el a hallgatóközönségük azon rétegét, amely a hirdetett termékünk potenciális célcsoportjának tekintünk. A megjelenéseinket mindig számos visszajelzés követi és pozitív fogadtatás jellemzi..és a „sales-hatás” sem marad el.”


Peugeot Hungária Kft.

Síposné Tamás Krisztina - Kommunikáció Felelős

„A Jazzy és a Klasszik rádiókon keresztül jó ár-érték aránnyal, szinte meddőszórás nélkül el tudjuk érni azokat az ügyfeleket, akik a prémium termékek és szolgáltatások iránt nyitottak, fogékonyak. A Jazzy és Klasszik csatornák a rádió kampány mix fontos, már-már kihagyhatatlan, színes kiegészítő pillérei lettek. A  hagyományos szpot mellett egyedi megjelenési megoldásokat is nagy sikerrel alkalmaztunk, és munkánkat nagyban segíti az, hogy mindig nyitottságot, rugalmasságot tapasztalunk a rádiók munkatársai  részéről.”


Danubius Zrt.

Fodor-Kassai Mónika – PR igazgató 

„A Danubius vendégei számára fontos a színvonalas tartalom, ahogy számunkra is- ezért választottuk partnerül a Jazzy és a Klasszik csatornákat!”


Magyar Nemzeti Filharmonikusok

Horváth Zsuzsanna - Marketing Manager, Bukta Júlia - Sajtó-PR kapcsolatok

„A Magyar Nemzeti Filharmonikusoknak több éve kitűnő kapcsolata van a Klasszik Rádióval. Az 
együttes mind az értékesítés/marketing, mind szerkesztő-riporteri oldalról maximális támogatást 
kap. Az együttműködés rugalmas, a rádió munkatársai mindenkor figyelembe veszik a cég kéréseit 
és anyagi lehetőségeit, így a kampányok lebonyolítása és a hangversenyek hirdetései rendkívül 
eredményesek. Interjúink, riportjaink, szakmai hozzáértésükkel mindenkor hozzájárulnak a Nemzeti 
Filharmonikusok sikereihez.”


Intersport / IS Sport Bt.

Várbíró Ákos - Marketing Vezető

„A Jazzy és a Klasszik azon emberekhez szól, akikhez mi is szeretnénk. Az igényes zenehallgatás és a tudatos, a mozgás szerepének fontosságát, a test és a lélek egyensúlyát szem előtt tartó emberek a mi kommunikációnkban is rendkívül nagy hangsúlyt kapnak. Zene, mozgás – és jobb lesz az életed!“