A Klasszik Rádió 92.1 rendezvényei

Klasszikus Kedvencek

A Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar már hagyományként minden év májusában elhozza tavaszköszöntő koncertjét. Az első Klasszikus Kedvencek koncertet 2014-ben hívtuk életre. Az első három évben a koncertek műsorát a rádió legnépszerűbb zenéiből válogattuk össze, míg 2017-től a koncert tematikus koncepcióval jelentkezve az olasz, az angol és a spanyol életérzést kívánta megidézni a zenei élményen keresztül.  

Cinemusic

A Cinemusic a Klasszik Rádió 92.1 nagysikerű filmzenei koncertje, amelynek népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a koncert 2019-ben, az azt megelőző évekhez képest új helyszínen, a Papp László Sportarénában került megrendezésre. Az addigi Müpa-hagyományoknak megfelelően ugyanolyan izgalmasan és érdeseken összeállított zenei- és képi világgal találkozhatott a több mint ötezer fős közönség. 

 

Klasszikus Karácsony

A Klasszik Rádió 92.1 és az Óbudai Danubia Zenekar közös decemberi koncertje a tavaszi Klasszikus Kedvencek koncert karácsonyi kiadása. A program a legnépszerűbb ünnepi zenékkel, meglepetés művekkel és különleges előadásokkal kínál sokszínű zenei élményt.
A Klasszikus Karácsony koncert 2019-ben ötödik alkalommal, a Budapest Kongresszusi Központban is dupla teltházzal aratott sikert.